Projecte SI

La nostra escola participa en el Projecte SI que promou la Fundació SHE presidida pel Dr. Valentí Fuster.

La Fundació SHE neix amb el repte de disminuir la malaltia cardiovascular, primera causa de mort al món. Les dades demostren que els factors de risc cardiovascular es presenten a una edat cada cop més primerenca i que els estils de vida poc saludables que s’adquireixen durant la infància, com ara el sedentarisme o una alimentació inadequada, es mantenen fins a la vida adulta.

Per això , la Fundació SHE ha desenvolupat el PROGRAMA SI, un projecte de promoció de la salut que fomenta estils de vida saludables, incidint en:

  • el coneixement del cos i del cor.
  • l’alimentació saludable.
  • la pràctica d’activitat física.
  • i la gestió d’emocions.

Es treballen bàsicament i de forma repetitiva rutines que poden esdevenir hàbits.

Des de l’escola i la Fundació SHE us animem a les famílies a participar activament en el programa, realitzant activitats totalment voluntàries i així mateix, us animem també, a consultar els recursos que posem a la vostra disposició.

Doneu un cop d’ull a la web del Programa SI, apartat famílies i hi trobareu articles força interessants: https://www.programasi.org/familias

Així doncs, cuidem-nos amb una alimentació saludable, fent exercici, jugant i mantenint el nostre cos i la nostra ment actius!