Un conte d'esperança

01/05/2021
Segon cicle inicial

Benvolguts a tots i totes!

Estem molt contents d’anunciar-vos que el grup de segon cicle inicial del curs 2020-2021 de l'Escola López Torrejón es presenta al concurs “El gust per la lectura” promogut pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Es tracta d’un concurs dins d’un ampli programa basat en la lectura i el treball de diferents obres i dossiers didàctics, amb la finalitat de formar lectors i lectores competents, crítics i capaços de gaudir del plaer per la lectura.

En aquest cas el llibre que hem treballat ha estat Cent llavors que van volar, escrit per Isabel Minhós Martins i il·lustat per Yara Kono. Aquest llibre ens explica la història d’un arbre que espera, esperançat, que les cent llavors alliberades arribin a germinar. Començant així una aventura, on veurem el periple que les llavors han de passar, algunes d’elles fins i tot es perdran pel camí, però l’arbre esperarà sense perdre mai l’esperança.

De la lectura d’aquest llibre hem après de la saviesa de la natura i de la seva importància. El que ens ha servit de punt de partida per a l’elaboració del curtmetratge que presentem al Concurs “El gust per la lectura”.

Durant l’elaboració del curtmetratge titulat “Un conte d’esperança” hem après la importància de no desesperar-se i de la transcendència dels petits actes de cadascun de nosaltres, que són com les llavors del conte, les quals amb paciència i resistència, poden esdevenir grans canvis.

Per veure el curtmetratge que hem fet fes clic en aquest enllaç:  "Un conte d'esperança"