Un Carnaval especial

18/02/2021

UN CARNAVAL ESPECIAL

Com cada any i per no perdre la tradició, a l’escola López Torrejón hem celebrat el Carnestoltes. Tot i que enguany la situació ha estat una mica diferent, res ha impedit gaudir de la festa.

La Reina del Carnaval ha donat les ordres i hem seguit les seves indicacions al peu de la lletra. Dilluns hem vingut a l’escola en pijama, dimarts amb la roba del revés i dimecres amb pentitats ben diferents.

El Dijous Gras el Rei Carnestoltes ha vingut a veure’ns i ens ha engrescat a disfressar-nos. Aquest any ens hem convertit en ‘UNA ESCOLA DE CINEMA’ i cada un dels cursos ha escollit representar els personatges d’una pel·lícula emblemàtica de cada dècada. Els llargmetratges escollits han estat: Ratatouille, Star Wars, Avatar, la Bella i la Bèstia,... entre d’altres. Per acabar el dia hem fet una sortida de cine molt especial, acompanyada de les bandes sonores de cada pel·lícula.

Finalment, el divendres de Carnestoltes, hem pogut venir de casa lliurement disfressats i fer rauxa i xerinola amb els companys de classe.

 

Us deixem un recull dels millors moments de la setmana!