Resultat proves Cangur

30/06/2023

L'alumnat de cicle superior ha obtingut excel·lents resultats en les proves cangur.

 

Els resultats de les proves Cangur 2023, celebrades el 16 de març a Catalunya, van ser anunciats el mes passat.

Un total de 12.848 estudiants de 5è de Primària i un total de 13.549 de 6è, van participar en aquesta XXVIII edició de les proves Cangur a Catalunya.

Les proves Cangur són un concurs que consisteix en resoldre problemes matemàtics com a reptes, amb opcions de resposta tancada. L'objectiu d'aquests reptes és estimular i motivar l'aprenentatge de les matemàtiques. Aquest concurs es manté com una activitat de suport a l'aula i com a estímul per al talent matemàtic.

Enguany, volem destacar els bons resultats obtinguts pels estudiants de l'Escola López Torrejón, que s'han situat entre el 6% més ben classificat. Aquests són: Àlvaro Melo de 5è de Primària, Eduardo Melo de 5è de Primària, Xiang Chen de 5è de Primària i Èric Robles de 6è de Primària. 

Volem felicitar especialment a Àlvaro Melo Albiol, qui ha rebut una menció honorífica per part de la Societat Catalana de Matemàtiques, ja que es troba entre l’1% de les millors puntuacions de tota Catalunya.

Des de l'Escola, volem felicitar tots els participants, i en particular a aquests estudiants que han aconseguit excel·lents puntuacions.