Al maig de 2021 va fer 10 anys de la constitució de la Xarxa d’Escoles de Badalona per a la Sostenibilitat. Per celebrar-ho, van decidir publicar un llibre ben especial.
Es tracta d’un recull de receptes d’aprofitament aportades pels alumnes, FAMÍLIES i mestres dels diferents centres que formen part de la xarxa.
En l’elaboració del llibre també hi ha col·laborat el grup de restauradors Forquilla Badalona, donant-li un valor afegit a les més de 40 receptes que s’hi recullen.
De la nostra escola, les receptes guanyadores han estat:
- Salsa de tomàquet de l'hort, del Marc Vallribera
- Pasta de full amb pollastre, de l'Àlex Monreal
- Xips de pell de patata amb maionesa de wasabi, de l'Aitana Ruiz.
Us deixem varis enllaços per si voleu més informació i/o descarregar-vos el receptari en format digital.
https://xarxaescolesbdnsostenibilitat.blogspot.com/2021/04/celebrem-el-10e-aniversari-amb-el.html
Moltes gràcies a tots i totes per participar!