Portes obertes

26/01/2024

El  dissabte 24 de febrer serà una jornada especial a l'Escola, ja que celebrarem la Jornada de Portes Obertes. Estem encantats de convidar totes les famílies de l'escola a unir-se a nosaltres en aquesta oportunitat única de descobrir més sobre la nostra comunitat educativa.

Les portes de l'Escola estaran obertes des de les 11 del matí fins a les 13h, oferint a les famílies l'oportunitat d'explorar les instal·lacions, conèixer el nostre equip docent i descobrir els projectes emocionants que estan en marxa a l'Escola.

Serà una jornada interactiva i informativa, amb la possibilitat de participar en sessions informatives, fer preguntes, i experimentar de primera mà l'ambient acollidor i estimulant que oferim als nostres alumnes. Estem emocionats de compartir amb vosaltres la nostra passió per l'educació i mostrar com donem suport al desenvolupament integral dels nostres estudiants.


Animeu-vos a unir-vos a nosaltres a la Jornada de Portes Obertes el dissabte 24 de febrer. Esperem poder compartir aquest dia especial amb totes les famílies de l'escola i mostrar-vos el que fa que la nostra escola sigui única i enriquidora.