En Súper R comença el viatge

04/11/2020

Els escamots verds de l'escola López Torrejón es reuneixen un cop per trimestre per tractar les pràctiques que fem o que volem fer cada curs. En el comitè verd del curs 2018-2019 va sorgir la idea entre l'alumnat de la creació d'una superheroïna o superheroi que tingués superpoders, com per exemple; ús sostenible de l'energia, consum responsable o comunicar a totes les famílies i alumnat què fem en el projecte d'escoles verdes.

Dit i fet! Tota l'escola es va posar en marxa i cada alumne/a va fer un disseny. Tot seguit, els grups van votar quin era el millor disseny per presentar en el comitè, on finalment vam votar el guanyador. El nom del nostre superheroi és "SÚPER R". Però això no és tot! L'escola ha preparat una sorpresa per tots els seus alumnes. En Súper R serà imprès amb una impressora 3D i podrem gaudir de la seva presencia físicament.

Aquest curs en Súper R començarà a viatjar per les diferents aules de l'escola i tindrà com a objectiu que els alumnes avaluïn quins aspectes relacionats amb l'escola verda fan bé i quins haurien de millorar. Esperem que aquesta iniciativa motivi el nostre alumnat a adquirir pràctiques sostenibles.