Consell dels Infants de Badalona

23/09/2021

El Consell dels Infants de Badalona (CIB) és un òrgan de participació en el qual fem debats, fem sentir la nostra veu, fem propostes, promovem activitats i aprenem sobre els temes de la ciutat i del món que ens interessen.

El CIB forma part de la Taula d’Infància i Adolescència de Badalona (TIAB) i del Consell Nacional dels Infants i els Adolescents de Catalunya (CNIAC). El CIB està vinculat, també, a la Xarxa de municipis amb consells d’infants, que promou la Diputació de Barcelona, al projecte La Città dei Bambini y a la Red Española de Ciudades de los Niños y las Niñas.

Per coordinar el funcionament del CIB 2021-22 amb les persones i tutores referents dels centres que formem part, dimecres 22 de setembre ens van convocar al Museu de Badalona.

En aquesta primera reunió entre altres punts vàrem parlar dels criteris i del procés d'elecció dels nois i noies representants, del Pla d'acció del CIB 21-22, de les 6 trobades i plenaris de nens i nenes representants del CIB (20 oct, 17 nov, 19 gener, 9 març, 4 maig i 1 de juny, els dc de 17.30 a 19h) i de la Setmana dels Drets dels Infants 2021 (15 al 21 de nov.), d'acord amb la proposta del CIB de torna-la a celebrar enguany.

En aquest sentit, a la reunió ens van facilitar els cartells en blanc per als MUPIS publicitaris per tornar a crear els murals dels centres del CIB sobre els Drets dels Infants que s'exposaran al novembre per tots els carrers i places de la ciutat.

Més informació: http://consellinfantsbadalona.cat/wp-content/uploads/2014/07/TRIPTIC-CIB-20-21.pdf