Badakorfball

06/03/2023

El passat dimecres 1 de març al matí, els i les alumnes de sisè van anar al Complex Esportiu Municipal de Sistrells per a participar juntament amb altres cinc escoles a la 12a edició del Badakorfball. 

El Badakorfball és una activitat dirigida a tots els nens i nenes de 6è de les escoles de Badalona i Sant Adrià i consisteix a jugar diferents partits de Korfbal. Des del 27 de febrer fins al 3 de març, un total de 38 escoles han participat en aquestes jornades esportives. Jornades per treballar en equip, cooperar, compartir, relacionar-se amb altres nens i nenes, conèixer un esport mixt, fer esport i activitat física i sobretot, per gaudir i divertir-nos!!

El Korfbal és un esport innovador que va ser ideat per a promoure els principis de cooperació i coeducació, que ho fan especialment educatiu i apte per a l'entorn escolar, sent encara l'únic esport d'equip mixt que es practica en tot el món. Les seves normes estan pensades per a l'educació de l'individu en un ambient d'igualtat i de respecte.

El que es pretén és realitzar una Jornada Esportiva realitzant petits partits entre diferents escoles.

https://badasport.wordpress.com/korbada/