Art a l'aula

A la nostra escola la música es treballa de forma vivencial amb l'objectiu principal de gaudir i desenvolupar la creativitat dels nostres alumnes. Tot això es duu a terme a través de cançons, danses, conjunt instrumental, valoracions sobre diferents estils, obres i activitats rítmiques i d'expressió corporal.

La música és també un element molt important en les festes que celebrem, com ara la Castanyada, on es realitzen cada any cançons i danses populars, el Nadal, amb la Cantada de Nadales a l'Església Sant Josep, la Batucada a la Rúa de Carnestoltes i el Festival de fi de curs que celebrem cada dos anys.

A partir de 3r els nostres alumnes comencen a aprendre a tocar la flauta. Amb ella treballem la psicomotricitat, l'expressió musical, la creativitat, l'esforç, la memòria, el treball en equip i fins i tot aspectes d'harmonia.

Per altra banda, l'Educació Visual i Plàstica és la matèria que ens permet descobrir el nostre món interior. Un mitjà d'expressió i comunicació en llibertat amb el que crearem el món del futur. El nostre  principal objectiu és potenciar la capacitat creativa dels alumnes ajudant-los a construir el seu espai interior a través d'un treball d'introspecció i autoconeixement.